Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inopia


Poesi är fönstret bakom gardinen.
Det är en kullerstensgata där solnedgången lyser.
Utseendet som ser något annat på djupet.
Poesi har inga horn, den vill inte avvika.
Det är inte Gud, älskar inte, offrar inte.
Det är inte en dröm att drömmar horisonter, inte är levande.
Det betyder ingenting, för poesins jag
Berätta om det som inte föds.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-30 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP