Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


möte/porträtt

jag hade väntat en halvannan dag,

hållit vind vid ditt, fläktat en smula.

Jag såg hur dagen skänkte fjärilsvingar,

hur du höll ut din hand som om att fånga tid

Ur slagen.

Jag var som märkt av den dagen.

 

när jag låg om dig timmarna innan gryning

läste jag ditt, som drömmar flöt du om,

Jag vet innerligt att det var då,

kärleken kom.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-30 23:26



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Dina ord böljar fram stillsamt och nära. Det finns en bräcklighet men också en styrka. Jag blir berörd så det känns.
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP