Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild


vildvuxen trädgård
en kvalsterdrabbad höna
drar runt på sin kropp




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-31 00:17



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Ajdå, stackare som så drabbad är men hen har i alla fall en vildvuxen trädgård att dra sig undan i
2021-08-03

  Annie b'larsson VIP
Livet är inte lätt för nån. Som någon sa, här behövs en insats.
2021-07-31

    Lena Söderkvist VIP
Knivigt värre, här behövs en insats, vilket ju framgår av dina rader.
2021-07-31

  Nanna X
Aj aj, stackars höna. Roligt att du för omväxlings skull följt den traditionella haikuformen vad gäller stavelser.
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP