Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ur/boken ; Järnvägen-Drömmen av MARTIN BERGSTRÖM CERD


vänta... jag ska hitta en bra pryl från mitt manus...

Nu hittade jag texten...
...

Jag väntar på ett fordon
Min vägvisare leker på stranden
Håll dig frisk och hos dig finns inget fusk

Vägvisaren har ringt efter en taxi

En taxi till friskvården
Fri släppt på order
friskvård läkande i den halva solen
fri till att springa in i hålans vägg
kycklingens frihet i ägget
Fina ord i samtal om ful poesi

Alla vägar är virkade på stadens kontor
fin pojke måste ta av sig huvan och erkänna




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bergström Cerd
Läst 184 gånger
Publicerad 2021-07-31 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bergström Cerd
Bergström Cerd