Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Marschkatter är kanske sådana som i av filmerna om Batman, där 'kattkvinnan' ser ut att kunna 'bli till', hon blir uppmärksammad av just katter. Jaså, mars-katter har du hört talas om, men vad gillar du kyla, ignorerande av katter?


Det märkliga med katter






Det litet märkliga med katter
är att få av dem bor på planeten Mars
får de se en bild av månaden mars
ignorerar de den fullständigt...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-07-31 02:13



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Den var lite kul. Jag trodde marsskatter hade med deklarationen att göra.
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP