Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto Tveta Södertälje


Dagen idag

 

Dagen är ännu ett tistelfjun

vindkantrad rotslår sig vid grinden

där brukar jag stanna och lyssna

din röst blandas med sorlet från bäcken

då den rinner förbi

vi kan vandra bland tistlar

men saliga inom lustgården, sedda




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-07-31 09:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tänk aldrig kunde jag tro den bron gick över gick 4e och 5e klass
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP