Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Något viktigt att tänka på

 

alla har ett förflutet

men det är vad du gör nu som räknas

glöm inte de vita segrar alltid

om vi rakryggade bär facklan

och förblir den trogen

då lättar bördan i ryggsäcken

och Hermes vingar

flyger över stigen

Godmorgon älskade uggla<3

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-07-31 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP