Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det lättar


kanske finns det hopp

plockade en halv liter hallon
och vänsterbenet bar
ischias sedan februari
har varit ett krypande
att fixa i båten
henrik och ulf
har gjort det mesta

försöker att fiska
letar hela tiden hjälp
lever på lånade pengar
men något har börjat komma in

har jobbat sedan
jag var 18
nu 71
hade en kille med mig
han var 72
han hade lika dålig pension
och utsliten

klart vi hoppas
på nosshi dagoshar




Fri vers av tom boreland
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-31 09:53

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
*Dagostar.

Jag hatar mycket som har med (v) att göra. Är inte alls överens med dem i flertalet frågor.
Men Noshi gjorde en bra grej när det gällde marknadshyrorna.
Partiet fick också 4000 nya medlemmar och är nu uppe i sina högsta opinionssiffror någonsin, d v s sedan 1917.

2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland