Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening


I sökandet av mening.

Intalar vi oss själva att tro.

På den första som erbjuder oss ett syfte.

Om du är en vilsen själ, ensam och sårbar.

Var då aktsam när en ledare kommer.

Karismatisk och övertygande.

En professionell tungtvistare.

Som talar till ditt hjärta.

Det är frestande lögner.

Vem kan säga nej.

Du får sällskapet du så länge önskat.

Ditt liv får bli en del av en högre makt.

Familj och vänner väntar om du accepterar.

Det enda du behöver ge upp är dig själv.











Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-31 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP