Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågoställning. .




Vet yxan om var
Den ska slå

Kanske i ditt
huvud då?

Vet du om var en
Ros ska få gro och
Blomma ut

Kanske i ditt
huvud då?

Så mycket om allt
Som ju är en frågo
-ställning inuti

Innan något blir
av-eller aldrig?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-31 10:17



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så många frågor som vi inte ställer oss. Undrar varför?
2021-07-31

  Bengt H VIP
Den här dikten säljer sig själv med humor.
2021-07-31

  Koloristen
Det är inte allt vi kan ta för givet, helt enkelt.
2021-07-31

  Kungskobran VIP
Av eller på
låt det aldrig stilla stå
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP