Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålen i bröstet

Pojken blottade sin bröstkorg
den var slät och hade små krulliga hår
som växte glest på hans kött
handen ville ta på det
(mest av nyfikenhet)
men vågade inte

ögonen var kolsvarta och skrämmande
lockarna hängde över pannan
läpparna log samma milda leende
som den där avskyvärda knullgurun
hen hade mött en gång
en inbjudan
från gudomen i den stönande
(och numera trendiga)
tantrahimmelen

hen stack en nål i hans bröst
(mest för att se vad hände)
han dog




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2021-07-31 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP