Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Som det kan bli

 

Kajsa Varg kokar gryta och steker häll

varje morgon fram till kväll

ibland bakas även Kronans kaka

och den låter alla väl smaka

men dessemellan får Kajsa skäll

och över fingrarna smäll

ingen talar om hur levernet annars är

utanför Kajsas egen sfär

sorgligt många i lampans sken

sitter där sint och svärjer

över dem som sitt värjer

ändå rakar Askungen ur spisen

och till jul slaktas julegrisen

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-07-31 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP