Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförebråelse

Alla är lika bra
alla är lika värda
inte bara de lärda
inte bara ja' (svälj!)

För vem vill egentligen ha
en diva på sin färd, ja
skulle de inte bli tärda
eller bara helt enkelt dra

Nej, mänskor behöver varandra
annars får det vara
annars jag fortsätter vandra

Till sist kan jag din tro bespara
att jag vill omgivningen klandra
nej skulden är min bara




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-31 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så ädelt och nobelt.
2021-07-31

  Blomma-Stjärna VIP
sympatiska rader i snyggt rimmad form!
2021-07-31

  alicja lappalainen VIP
en rolig dikt ändå finns djupa tankar här
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP