Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar av tomhet

 

 

så har ännu en dag gått till ända

ännu en dag av onytta

till vad, till vad nytta?

ingenting kommer att hända

 

tröstlös tillvaron är

när livet går i stå

hur ska man förstå

när allting känns så här?

 

varje dag den andra lik

samma rutin, samma sak

hur man sig än vänder, ändan bak

snart blir man väl en relik

 

om man ändå tog sig i kragen

och gjorde lite nytta

kan väl ingen knysta

och tycka man är en lat en

 

men inte just idag

men imorron minsann

kan man visa man är man

om man i saken gör slag

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-31 13:21



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Allt har sin tid....
2021-08-02

  Monica Lindgren
Kul dikt om en känsla som vi nog alla kan känna igen oss i! Ja, imorgon...
2021-08-02

  Bodingen VIP
En gubb- eller gummvila mitt på dagen kan göra underverk för kreativiteten.
2021-08-01

  Kungskobran VIP
Gör inte i dag det du kan skjuta upp till i morgon
2021-08-01

  Susen VIP
Dom där dagarna behövs. Fint skrivet
2021-07-31

    Lena Staaf VIP
Så kan man känna men man måste inte vara nyttig. Men helst glad.
2021-07-31

  Sparvögat VIP
Ja ibland känns livet som vindens stillhet, fint beskrivet…
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP