Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Landskap

Ett stycke land som skapats
av en osynlig hand
eller av människohand

Bland stadens gator och hus
göms landskapet
blir osynligt för ögat

En glimt fångas
genom bilrutan

Tallarna håller sanden stilla
mossan breder ut sig mellan stammarna

Landskapet synligt
fåglarna för ett intensivt
samtal med varandra

Vinden för fram vågens rörelse
när solen hittar en öppning i molnen

© Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-31 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP