Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Silverstripe inspirerade, och jag tänkte 'så det knakade och brakade under en bro i Filurien. 'Det var ett riskfyllt företag, det hängde på håret'. Om en del skandaler (affärer) allmänheten och inblandade gärna 'lagt bakom sig'...


Apropå böjningsformer i gymnastisk grammatik





(Apropå böjningsformer i gymnastisk grammatik)

Om någon något sjungit,
kan det skrivas 'sjängt'?

Om ett skägg löst har hängt,
kan det då även ha 'hungit'?




(Om bilden. Platser vi minns
o som inte längre finns...
Södermalmstorg i huvudstaden.
Hållplats 'Slusken'.)



(Texten har legat i utkast sedan juli 2021)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2022-08-19 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP