Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ljusfingrar klokuggla

 

som en välkommen gäst

kommer glädjen objuden till sorgehuset

dessa ljusfingrar sprider kärlekens värme

denna strimma guld

lägger jag i din öppna hand

då du står med nacken böjd mot jorden

Som blomman törstar vi efter glädjen

i den stund vi behöver

denna strålande lilla guldstrimma

då berör den oss med sina ljusfingrar

av kärlek och hopp

vår själ lyfter som en fågel från sorgehuset

upp mot ljuset

mot vindarna och det himmelsblå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-07-31 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP