Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kunskaper

 

kunde vi fånga alla de droppar djuren vet

mumlar mot mull och jord

sanna mina ord

de i sina kroppar bär den hemlighet

ord inte kan lära ut

förrän människan tänker om

på alla dom

som hårda vägar måste gå

för gammal kunskap nå

bland all denna nymodighet

som bättre än människan vet.

 

 

wifi och talmaskiner

de flesta glömde varför till jorden vi kom

var finner vi en oförstörd natur

friska djur lyckliga människor

gick allt under i asfaltsdjungeln

inte enbart omtanke kärlek

medmänsklighet ärlighet?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-07-31 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP