Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tordyveln

 

lyfter sin svarta kappa, flyger

över skäret mot månens horn

där viker kant i kant kappan frimärksstor

ser sorgset ner mot jordens folk

som hyllar en staty pläterad med guld

dystra domare talar om renhet

med ord som falnat till aska

offren inklämda i en skokartong insåg

makt och dominans bjuder åter upp till dans

då lögnaren blir ertappad med stöldgods

borde om heder i kroppen

borde skamkänsla komma till insikt

men den förhärdade fortsätter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-07-31 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP