Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NATURLAGEN VS CIVILISATIONSLAGEN

Gudars, helgons, kungars, diktatorers
och presidenters lagar har i alla tider
endast haft den ambitionen av att
skydda sina egna förbrytelser genom
andra som bestulits på sitt egna ur-
sprung.

Civiliserade lagar är en dålig ursäkt
av myndigheterna för brott mot natur-
lagarna som inte ger dem någon som
helst heder utan snarare försämrar den.

En rättvisa som köps och säljs till högst-
bjudande är ingen rättvisa alls,
där 95 % av de som sitter i fängelser är
fattiga medan poliser är till att skydda
de rika ifrån de fattiga.

Psykiatrin är till för att skydda civiliser-
ade ifrån de ociviliserades inflytande
där den ociviliserade vilden är normal
medan den civiliserade vilden är onor-
mal i jämförelsen med naturligt och
onaturligt beteende.

Någon kommentar på detta ?
-Nej !


~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2021-07-31 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP