Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett rop från själen

 

Ja tack en varm tanke att trä på själen

stickade sockor men inga skor

Ja tack en kvartett av Mendelssohn och två

pälsmuffar i rött

en fönstersmyg soldroppar som fallar

skärvor mot bleck

Oroa dig inte jag finns här

jorden vänder sina hav och skogar

utan att vi märker något

träden står på kullen, darrande klungor

väntar på svalare nattskift

dina klockor slår

och jag har lovat att stanna

har ingenstans att gå

hur kan jag klä orOn inte veta

ska jag ropa till träden och molnen

svarar de mig då

när jag skälvande står utanför

ditt hus och inte ser nattlampan lyser




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-08-01 13:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram<3
2022-06-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP