Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram älskade uggla<3


Godmorgon jord

 

jag kysser dina fötter

även om de är smutsiga

jag älskar dig trots din rufsiga frisyr

och allt ogräs du sprider

jag förstår dig

alla marchkängor som klampar över din kropp

vem som helst kan få ett utbrott

du berikar mitt liv

men skvaltkvarnen som ständigt mal

visst är det sorg att veta

att både hans och greta...




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-08-01 09:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Visst är det så minsta frö så viktiga för alla levande
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP