Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 år senare

Varma sköna junidag
Livet återvänder till vår stad
Pulsen är fylld av längtan
Längtan till allting
Men våra önskningar och tankar avbryts av de...
De och deras livslust

Det var så lätt att ta på sig den mössan
Den var inte tyngd av livets realiteter
Så lätt och bekymmersfri
och utan konsekvenser
Allt var möjligt och ingenting var svårt
Den enda dagen som man verkligen känner så
Den söta smaken av champagne, glädje och separationsångest

Sista kvällen med alla
Ända in i kaklet!

Och alla minuter sedan dess har kasserats in
Den där mössan...
Och du vet att du inte har någon att skylla på
Allting visste du redan då

För även när du halsade champagnen
så pulserade tanken djupt inne i dig:
Det här känns FÖR bra
FÖR enkelt
och FÖR bekymmersfritt
för att vara sanning och verklighet

Och det kommer inte
att vara för evigt




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 169 gånger
Publicerad 2021-07-31 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu