Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
B Eat Ells, är en pseudonym som sett dagens ljus först nu, trots att ursprunget eller i vilket fall inspirationen till p tros vara en kvinna som kan ha levt under åren ungefär 1435-1484, vilket förnedades av dåtida käll


Alla ting som det går minst 3 på 12 av





Det värsta med att inte kunna tala med någon
m är död (kompositör från ett annat land).
Är att vi inte ens talade samma språk,
och även om vi båda varit födda i Kanada,
hade vi då ens sökt oss på att
a, träffas,
b. brytt oss om att lyssna,
c. haft tid att gå till ett fik och söka tyda
vad sjutton människan menar?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-08-01 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP