Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så för jag handlingen framåt och hoppas det snart är över, det sägs att jag är skadad av detta som hänt och undrar lite om man ska låta sina barn bo själva i ens lägenhet, om dessa är monster och man själv hotar...


Är det mig de hotar?

Vänd dig om.

Varför skulle jag vända mig om? jag
trodde ni var kompisar till min dotter.

Din dotter är ett monster.

Vi sitter här för att skydda grannen, som ni är på.

Min mamma sa att jag skulle döda henne
för att A-M skulle få ta grannens identitet
men ni kan lika gärna ta den horan
för P-mordet, så vi får belöningen...

Du menar A-M?

Nej, grannen här under man ser
lång väg att hon är prostituerad.

Nu är jag ruinerad, det är mitt kontrakt,
de har tagit tillbaka utbetalningarna för
pensionen till kvinnan som blev mördad.

Men vi var tvungna,
annars hade vi inte kunnat betala hyran.

Vi gjorde en polisanmälan.

För vad?

Polisen sa att A-C är målsägaren.

(Det är lyhört här, förstå att jag är rädd!)



Det här är en filmidé som inte händer i verkligheten.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-01 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP