Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Nedtecknat av Nebamoa XVI


Jag utnyttjar andlig slapphet när du slutar bry dig

Du slingrar dig och menar att du har älskat livet
Allt i världen fanns i ditt fokus tills du glömt
Att bitterhet i frustration och ålderdom
Får även den bäste att falla ifrån




Fri vers av Horace
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-13 15:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ungefär det Erik eller Malin kunde ha tänkt's säga, bara med egna ord. Tänka sig att människor tänker så lika ändå. Ändå är varken Erik eller Malin släkt, med varandra.
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace