Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Nedtecknat av Nebamoa XVII


Nog talat om allt vårt, om kärlek inte finns i oss

Jag är framför dig och bakom dig och i dig
Nu är det dags att sätta punkt och dra
Du var min nödvändighet och jag
Blott din risk och möjlighet




Fri vers av Horace
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-20 16:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten blev läst och om jag blev så 'mycket klokare' av den, så vägrar jag på 8.65 sekunder blankt, att säga vilket.
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace