Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


888.NOVELL.Köpt...Glömd...NEXT...2.

Bli född kraftlös är knapp-
-händig glädje.Skröplighet
blockerade försörjningskällan
för mig.Men att putta bort
blodliggande bredvid mig
föll mig inte in.

Men inte ens en vecka har
glidit förbi,när JAG själv
av mina bröders och systrars
sparkar fotbollas till
korgens mest avlägsna hörn.

Knappt andandes,låg JAG med
slutna ögon och deras frekventa
smackande ställde mig på det
filosofiska tålamod.

Slutligen värdinnans sensuella
ögon märkte något fel.En medkän-
-nande själ började ta hand om
mig.Ömma händer gav mig dryck
och näring.Med varje egen klunk
mjölk från vår ko Zizi,kände JAG
ett sådant nöje och överlägsenhet
att BLI UTVALD...på grund av mina
nackdelar!

Av otänkbara möjligheter kröktes
JAG med ett obehagligt övervägande.
Äklig eftersmak innombörds gjorde
mig generad och JAG täcktes med
bruna fläckar som en övermogen
pumpa!

Men det hindrade inte att andra
trevliga känslor skulle dyka upp.
Min kropp och framförallt hjärna
fylldes med ömhet,mildhet,tacksamhet.
Och JAG försökte röra hennes rosiga
kinder mer med min kalla,fuktiga
nos och tunga.

Av förtjustning utropade hon,
"O`BOY!"
Och hennes skratande ögon
såg på mig med kärlek.

JAG ekade med självbelåtet
"skällande"och med sannings-
-enlig blick.

Utropet"O`BOY!"fastnade på
mig som ett namn...

f.f...ps...tbc...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-01 07:36



Bookmark and Share


  aol
Underbart berörande skaldat, blev så tagen av denna skrift
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP