Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN SJÄLVMORDSBENÄGNA FLUGAN

Den väcker folk med sitt surrande
missljud tidigt om morgonen och
gör störtdykningar likt en japansk
Kame-kazepilot.

Den har specialiserat sig på att göra
sina flygräder så nära öronen som
möjligt för att folk ska höra den tyd-
ligare än tydligast.

Den leker med folk med medveten
illvilja för att visa hur skicklig den
är i att hinna undan varje smäll.

Flugterrorn nådde sitt maximum
när det var en som helt enkelt lät
spränga hela huset i luften för att
få slut på terrorn.

Den personen är nu intagen för
vård på en psykiatrisk klinik där
diagnosen lär vara "Flugpsykos"



*





Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2021-08-01 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP