Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Å


Medan träden speglar sig i Bräkne-ån
så speglar sig hennes tankar inåt.
Hon söker med ljudlösa klanger för
att skingra livets allvar
Hon flätar broar till liv och lust och de
bär över hennes vandringsleder.
Hon andas en stilla bön som vet sitt mål.
Hon är där hon vill vara, precis där allt
känns nära.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-08-01 10:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En vacker dikt om att stanna upp på livsvandringen, blicka inåt och fundera.
2021-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Det heter att Anden hjälper oss med suckar utan ord.
2021-08-01

  BenGust VIP
Tankeled med uppsatt mål.
Så tänker jag runt din å.
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP