Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - jordnära



slängde bort skor
alla med höga klackar

lever jordnära




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-01 11:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om liv i förändring.
2021-08-02

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt och därtill välformulerat.
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP