Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt, vart än jag går...

Överallt, vart än jag går,

trampar de i mina spår.

Alla de som dåligt mår

blottar öppet sina sår...

Oavsiktligt jag framstår

som helaren av varje tår.

Räddaren som allt förstår

vid var sorg de genomgår.

Dessa jag aldrig undgår.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-08-01 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP