Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT LÅNGSAMT FARVÄL

Ett långsamt farväl

med början i dag

Det kallas augusti

och sörjer gör jag

Transportsträcka till

höstens melankoli

när löven ska dala

i vår monarki

 

Ett långsamt farväl

En hel månad av sorg

Och sen intar bönderna

vårt stora torg

Ett år i en kuststad

och högkänslighet

Ett långsamt farväl

De som känner mig vet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-08-01 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP