Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en storm

Du kom som en blixt från klar himmel
Som en storm svepte du mig med
Utan förvarning
Som en åskstorm en vacker sommardag

Min blåa himmel fylldes plötsligt av moln
Jag kunde inte längre se horisonten genom allt regn
Allt jag tidigare tänkt spolades bort

Jag älskar stormar
Jag älskar solsken
Men om jag fick välja bara en?
Det skulle inte gå
Det skulle vara omöjligt

Solsken med stormar någon gång ibland?
När vinden rufsar till mitt hår
och regnet smeker min kropp
Men solskenet värmer och gör mig torr

Jag har väntat på en storm länge nu
Men när den äntligen kom var jag inte beredd att gå ut...




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-01 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP