Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland önskar jag inte ens min bäste vän, eller om du så vill just då 'inte', åt fanders, du vet likt Anders... Två blodröda segel, plötsligt de klädde i vitt, det var blankt i själen likt en spegel, det var plötsligt i livets mitt...


Passar jag i vitt och svart?





Jag fick nyss äta upp vad jag sa'
någon tyckte att det var bra
så tystnade jag med ens
se där på konsekvens
någon dog och det hände ida'




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-01 15:43



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ibland blir jag bara glad över att man kan säga så mycket i så få ord.
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP