Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kent

jag kan få dig

sänder oss till stål
smuts i ögonen
säng och sköld

på fältet

konstigt splittrande
en annan passerar
i vinden

säkerhetsvakter
på fri fot




Fri vers av Charles Abrams
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-08-01 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams