Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Ingen vilar på bänken

Molnen stiger upp från horisonten
vattnet ljust blått
på bänken vilar ingen

Vinden ger svalka till slut
sanden mjuk mot foten
tanken rör sig igen

Ett barn badar
hundar hälsar
en gång grävde du gropar
i sanden under bänken

En lätt doft av salt
kan anas nära vattnet
tiden stannar
när jag går

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-08-01 21:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Du skriver så levande så jag är där. Mycket verb som skapar bilder i mig. Skickligt.
2021-08-12

  Stanley Rydell
En finstämd sista strof att stanna i med vad som väckts i berättelsen!
2021-08-09

  Monica Lindgren
Saknad! Vemod! Fint!
2021-08-08

  Poesia VIP
Jag sätter mig gärna på bänken och njuter av din finstämda och målande beskivning av en ljuv sommardag!
2021-08-03

  Peter Olausson VIP
Så vilsamt, så fullt av spänning - orden lovar äventyr som varit, och som kan bli igen redan imorgon.
2021-08-02

  Susen VIP
Fin minnesbild att stanna i
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP