Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spelar på travet!,

Det är en viss tjusning 

för några få kronor

får du spänning 

fem, sex el sju,

sju är svårast

men man siktar

å söker tips!

Björnkollen är

det senaste!

Å, man fyller

sin tid med

spänning och

tjusning!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-01 21:37



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Härlig dikt.
Rimma fint rytmiskt.
Så underbar fIn häst på bilden.
2021-08-02

    Lena Staaf VIP
Kul syssla så länge det inte bär iväg!
Hästar har varit en stor del av mitt liv. Älskar dem!
2021-08-02

  Bibbi VIP
Lycka till!
2021-08-02

  Sparvögat VIP
Hästar är underbara att titta på…
2021-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Ett sunt fritidsintresse för en ringa peng.
Brukar du vinna något?
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy