Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trevlig sommar, allihop! Ta hand om skräpet, snälla.


Sommarhaiku x 4


Näckrosblad utan blomma
levande, trevande jord
Svanen flyr.

Spelmännen har åkt hem
salt och stad
Ingenting bär sig i längden.

Fantasin finns aldrig hemma
Klippan blir ledig
när tanken flytt.

Den som avlägsnar glaskross
gråter nog av smärta
men sörjer mer.



1/7 2021




Bunden vers (Haiku) av Lena Söderkvist VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-01 22:12



Bookmark and Share


  Nanna X
Vackra men lite sorgliga bilder. Vi får hoppas på en fin brittsommar utan glaskross i naturen.
2021-08-02

  100apor
Den avslutande hittade verkligen rätt för mig.
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP