Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THE INTOXICATING WORLD OF POETRY

Var och en som tidsvis
ägnar sina dyrbara liv
åt något så undervärd-
erat och missförstått
som poesi däri läsaren
söker sin tillflykt ifrån
eländig tillvaro till en
mer behaglig,
finner ibland sitt poet-
iska opium som vila
och dröm.

Det finns en sorts poesi
för var och en att finna
den källa som stillar
själens törst.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-08-01 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP