Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYKTIG TEXT


DALSKALAD KOTTE.

Råddan var ej min moder, ej syster.
Ej född som broder.

Hen grävde gropar
i jorden feta,
där sanningen bor.

ANTITESEN DET GAV
Inga poddar kunde
någonsin groddar fådda, av
osanna ord som arterna gav.

DENNA RÅDDIGA SAV
Ord där skaptes,
fartfyld blev sanningen.
Den såddes med hast.

INSPIRERAD MEN
Gravlades billig fylla,
när spaden gick av.
Myllan blandad, ovilligt.

RÅDDIGT BLEV SVARET

Bosse 010821




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-08-02 01:20



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Tycker om stramheten i dina dikter, genomtänktheten.
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten