Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annan del av hamnen

vita segelbåtar i prydligt ankrade rader
seglen noggrant surrade kromblank yta
semester i solsken
allergisäkra eftermiddagar
medelklass mjukglass
lammullspullover över axlarna
när de inte är på golfbanan
rosévin bland exklusiv plast
doften av ingenting

gamla fiskebåtar
väderslitna lastpallar
rostkedjor i högar
tidiga mornar i november
industri fiskrens regn
tjära tång kreosot
snålblåst rekordhagel
kaffet svart grovsnus




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-08-02 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP