Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång men inte nu..


Gripen av
stundens allvar


när klockan
är slagen

Och det liv
du en gång levt
lossar sitt grepp
om hjärteroten

Vem är du då
vem blir du då?

Är det verkligen
sant?

Att du ska lämna
allt det vackra här
bakom dig

Och bara klornas
lossade spår
utefter hjärteroten
Ska vittna om det
som en gång varit

Den gång då klockan
för evigt är slagen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-02 09:20



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Hisnande men ofrånkomligt.
2021-08-02

  KYREUS of Sweden
Så är det.
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP