Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sovit över

 

har jag länge gjort

stod och stampade framför samma port

så pinsamt och förkastligt

varför blandar många bort märkta kort

var slutar alltihop?

solen har återfötts efter veckolånga regnet

vaknar till silverklara toner

stiger ut i det daggvåta gräset

med tusenåriga blommande trädgårdar

där fåglarnas strupe skälver av lycka

och hör med andakt

deras sånger stiger som fjärilar mot skyn

 

Godförmiddag älskade uggla<3

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-08-02 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP