Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära, tätt tillsammans

 

 

Varsamma händer
smekte kropparnas konturer

sökte sig fram
över kärlekens landskap

känslorna vibrerade
av lust och längtan

efter att förenas
i ett svindlande famntag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2021-08-02 10:05



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så vackert om kärlek och närhet!
2021-08-07

  M.Eta
Kärlek kan man inte få för mycket av.
Härlig text!
2021-08-03

  Elinor Sörensson VIP
Glädjefylld svindlande
kärlek.
Ljuvligt.
2021-08-03

  Blomma-Stjärna VIP
vackert och sensuellt
2021-08-03

  Maria Sundelin VIP
Full av känsla
Kramar
2021-08-02

  Kajan VIP
Innerlig och mänsklig längtan som når fram, levande skildrat.
2021-08-02

  överlevaren VIP
Ljuva rader, en njutning att läsa...
2021-08-02

    Lena Staaf VIP
Vackert, sensuellt.
2021-08-02

  Niliboy
Huga ligen, önskar ett famntag!
2021-08-02

  Monica Lindgren
Ja, så var det väl en gång. Vacker kärleksdikt!
2021-08-02

  Olof Lagerhorn VIP
Ett kärleksmöte skildrat i vackra
och sensuella rader.

2021-08-02

  Öknens Ros VIP
Finstämt om kärleken.
2021-08-02

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar kärlekens sensuella möte…
2021-08-02

  Susen VIP
Kärlekslängtan. Sensuellt skildrat
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP