Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En samling av sorg

 

Jag!

Samlar på sorg för mitt liv dag som natt

 

All typ sorg

Inget annat än sorger och ännu mera sorg

 

Moderna!

Omoderna!

 

En sorg från gårdagen i mitt liv

En sorg från imorgon i mitt liv

 

En typ ny sorg men gammalt

En typ av gammal sorg men ny

 

En sorg för en ny död dröm i mig

En sorg för en ny död människa i mig

 

Och en sorg för Elin

Och en annan sorg för Elsa

 

Jag begraver mina sorger i mina drömmar

De väcks upp i mina texter

 

Så att min dag fylls bara med sorg

Och mina drömmar talar bara sorg

 

Ensamma är mina sorger

Ensamma är mina drömmar

 

Ensam!

Är jag!

 

I mina sorger! 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-08-02 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP