Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXTR


Vill du ha mig

Hon gick in för att slå knockout
Och jag, jag föll direkt
Hon fann luckan i min gard
Inte ens pansar hade räckt

Jag reste mig på åtta
Hon stod kvar i all sin prakt
Jag vinglade till på nytt
Då jag mindes vad hon sagt
Hon sa, vill, vill, vill du ha mig
Så får, får, får du ta mig

Hon tryckte mig mot repen
Och hon fintade hit och dit
Hon kunde alla knepen
Hon var dynamit

Jag hörde klockor ringa
Eller var det gong-gongen som gick
Genom rullande ögon
Såg jag hennes glupska blick
Som sa, vill, vill, vill du ha mig
Så får, får, får du ta mig
Vill, vill, vill du ha mig
Så får, får, får du ta mig




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-09 12:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Talande låttext.
2022-03-09
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP