Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Har värmen övergett oss , ,

Det känns som värmen har övergett oss,
önskar att jag låg på denna varma strand som heter Blundar och och
Kos .

Blundar och känner sanden som tar sig in överallt,
plötsligt är det kallt .
Blåsten har tagit över och kylan viner genom knuten,
nu är tråden sluten.

Jag ska till värmen om jag ska kämpa tills dess,
byta miljö och en annan dress.

Detta får mig att ta tjuren vid hornen,
nu ska allt samlas till sista kornen.

Ger mig hän ut i skogens virvlande gångar ,
samtidigt en liten korre jag fångar.

Jag lever!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-02 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP