Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var förstörelse

Allting var väl egentligen mitt eget fel
Jag drogs till dig
och gjorde inget att förhindra det
Men faktum kvarstår
att du bara var
förstörelse för mig

Du var sensation
Du var mina skakande knän
Du var onårbar
Oh, sköna självdestruktivitet...

I slutändan var jag det som återstod efter dig
Kvarlämnad att sätta ihop bitarna
Att finna en väg framåt
Och medan du obekymrat svävade fram
så blev de sömnlösa nätterna min fiende

Du var förstörelse
Du var den nerbrända jorden
Men ändå skulle jag inkludera dig
om jag fick leva om det här livet
igen




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-02 16:32



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Här finns naivitet och mognad vackert uttryckt!

2021-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Man väntar sig förströelse och får förstörelse.
Bummer!
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu