Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivning med en handfull härinne. Gunwale gav mig orden "Storebror, spricker, läcker". I vanlig ordning lagt till 18 så blir 21.


Bortkollrad (stafett 12)

 

 

 

 

Konduktören söker färdbevis. Cirkusprinsessans leende uppspricker. Rädslan blottar påhitt, läcker saliv. Tungan twistar tragiska snedspår. Storebror var elledningsreparatör. Biljetterna jongleras borttrollade.

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-02 18:33



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fint att kunna charma sig ur en kris så där. Cirkusprinsessa vill jag också bli, hej-hopp!
2021-08-06

  TrollTörnTrappan VIP
Jo, tufft att vi svängde ihop turerna så tätt...!

Föreställde mig tåget här snarare än lokalbussen - även om kan funka bägge (minus elledning).

Blev samtidigt en sorts förstudie inför senaste tävlingen i mikronoveller..?

2021-08-02

  Nanna X
Här går det verkligen undan! Och stämningen på lokalbussen steg några grader med cirkusprinsessa och biljettjonglering i stället för läckande blöjor och försvunna talibaner... Måste dock vara jobbigt att att söka färdbevis när biljetterna är borttrollade?
2021-08-02

  100apor
Ja, kontrollanterna har nog hört de mest osannolika historierna i sina dar. Det brukar krävas nån sorts cirkusartist för att det ska gå vägen - som här!

Tänk att tåget tuffat ett helt varv nu! Lokalbussen fick förvisso hjälpa till på några sträckor men runt kom vi.
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP